ReGraTec Grafdelving verhuurt zelfgeproduceerde Albner-producten om u te ondersteunen bij de grafdelvingswerkzaamheden. Wij verhuren onder andere (kunststof) rijplaten, afzethekken met zeil, overmaatse bekisting, kindergrafbekisting en zandopslagcontainertjes.

Met ons materiaal voert u een veilige, schadevrije delving uit, waar naderhand geen sporen meer van te zien zijn.

Extra brede en kindergrafbekisting, zandopslagcontainers

Om de omliggende graven en grafzerken niet te beschadigen, dienen grafdelvers bijzonder secuur te werk te gaan. Ook voor de teraardebestelling zijn delvingsmaterialen van het juiste formaat onmisbaar. Met de bekisting van ReGraTec zijn ook de moeilijkst te bereiken plaatsen goed te delven.

1. Kindergrafbekisting

Voor de begrafenis van kinderen hebben wij speciale, kleinere aluminium bekisting ter beschikking, om ervoor te zorgen dat ook in dit geval de aarde niet verzakt. Om deze vorm van uitvaart nog persoonlijker te maken, plaatsen wij een trappetje bij het kindergrafje.

2. Extra brede en lange bekisting

Naast delvingsmateriaal voor kleine kistjes, hebben wij ook materiaal voor bredere en langere graven ter beschikking.

3. Zandopslagcontainers

Als er geen ruimte bij het graf is slaan wij het zand op in speciale zandopslagcontainertjes. Een gazon op een begraafplaats krijgt veel te verduren. Met onze zandopslagcontainers beschermt u het gazon eenvoudig, zonder langdurige schade aan te richten.

Grafbekisting huren in de regio Marienheem?

Bel 0572 – 36 02 62